Lobsterboy Tekoja on jo nähty. Nyt on puheiden aika.

Isis-äidit – typeryksiä vai vaarallisia valehtelijoita?

 

Useampikin pohjoismainen Isis-äiti on viime kuukausien aikana kertonut medialle, että lähtiessään ”kalifaattiin” he halusivat vain elää rauhallista muslimielämää islamilaisessa valtiossa.

Jos tuo on totta, he ovat varmasti maailman tyhmimpiä ihmisiä.

On nimittäin mielikuvituksen rajoja koettelevaa, että psyykkisesti vammattomaksi luettava nuori aikuinen ihminen uskoisi itsenäisten maiden alueille äärimmäisellä väkivallalla perustetun ”valtion” saavan pysyä ja vielä kasvaakin kaikessa rauhassa.

Siis valtion, joka ei neuvottele kenenkään kanssa ja jonka kanssa kukaan ei neuvottele. Valtion, jonka mielipuolinen idea on loputon laajentuminen ja vääräuskoisten teurastaminen siinä samalla. Kansainvälisellä oikeudella ja ihmisoikeuksilla jihadistit enintään pyyhkivät hanuriaan.

Sen voi vielä ymmärtää, että nuori naisoletettu ei välttämättä ole perehtynyt siihen problematiikkaan, joka syntyy väkivaltaisista valloituksista ja niiden pitämisestä jonkinlaisena järjestyneenä valtiona ilman ilmavoimia. Jokainen intin käynyt ymmärtää, että semmoinen on pitkän päälle mahdotonta.

Tiedetään, että syvällä valloituksillaan Isis yritti pitää yllä omien normiensa mukaista rauhallista yhteiskuntaa niin kauan kuin siihen pystyi. Epäilemättä laajentumisvaiheen riemukulku, jossa paperilla ylivoimainen Irakin armeija kuin Jumalan käden murskaamana hajosi jihadistien tieltä pieruna aavikolle, synnytti kaikkialla Isis-leirissä järjettömiä odotuksia jatkuvasta menestyksestä.

Nyt islamilainen valtio on päreinä, ja Eurooppa tuskailee kalifaatin ensin nielemien ja sitten kuolinkouristuksissaan ulos oksentamien naisten ja etenkin lasten kohtaloita pakolaisleirien kammottavissa oloissa. Mielipiteitä sinkoilee, mutta lopulta kaiken määrää laki, ja nyt näyttää siltä että kyllä tässä ainakin lapsia auttaa pitää.

Supo puhuu meille jo muodostuneesta ”jihadistisesta alamaailmasta”, joka kuulostaa pelottavalta sanaparilta – eikä varmasti syyttä.

Voi olla, että yksikään Suomeen palaava äiti – monihan on omin avuin jo palannutkin – ei ole oikeasti hylännyt Isisin raakaa ideologiaa, johon vääräuskoisille paskan puhumisen täysi vapauskin osana kuuluu.

Kerkeästi he kyllä vakuuttavat haluavansa elää Suomessakin rauhaisaa muslimielämää. Uskokoon ken tahtoo.

Lapsista tiedetään, että kasvatus murhaamiseen on kalifaatissa aloitettu jopa alle viisivuotiaana, joten on mahdollista, että monet yli kymmenvuotiaat ovat jo menetettyjä tapauksia. Syyttöminä syntyneinä Suomen kansalaisina heitä ei silti voi leiriinkään jättää, jos heidät vain voi sieltä pois saada.

Suomeen ehkä palaavien äitien oikeuksia saada pitää lapsensa voidaan pohtia siltäkin lastensuojelulliselta kantilta, jatkuuko jihadistinen tappokasvatus ja samalla lasten tulevan elämän tuhoaminen sitten myös Suomessa. Jokainen tapaus tulee tietysti tutkia omanaan, mutta asiallinen lähtöajatus varmaan on, että hyvinkin voi jatkua. Riskit ovat vähintään yksikyttyräisen kamelin kokoluokkaa.

Hallitusta motivoinee paluukysymyksen mahdollisimman turvalliseen hoitamiseen sekin, että tähän saakka kaikki muslimien rikokset ovat lisänneet perussuomalaisten kannatusta. Jossain senkin raja menee, mutta eipä varmaan kannata empiirisesti testailla, missä.

******

Puujalkaa vuodelta 1987:

Jumala katseli Taivaastaan Helvettiin ja huomasi Perkeleen tavallistakin hyväntuulisempana. Kaikkivaltias läksi kysymään, että mikäs vastapeluria tänään niin naurattaa.

”Vähänkö oon fiiliksissä”, vastasi Perkele. ”Marjo Matikainen tuossa huusi havuja ja minähän annoin. Sitten likka otti ja voitti maailmanmestaruuden!”

”Melkein kateeksi käy kyllä nyt”, Jumala tunnusti.

”Siitäkin voin kaikessa ilkeydessäni iloita”, Perkele jatkoi. ”Ja niin hyvällä päällä meikkis on, että tänään tarjoan kaikille 70 miljardille asiakkaalleni ylimääräiset lusikalliset sappea ja etikkaa! Demonit käskynjakoon, ohoi! Suomi voitti kultaa, tolvanat! Ja kohta se päästää homotkin naimisiin, sanokaa mun sanoneen!”

”Älähän nyt”, Jumala vielä lausahti. ”Minä niin tykkään suomalaisista. Ei kai ne nyt sellaista? Vaikka minunhan pitäisi tietää se ennakolta jos kenen… katsotaas… no noinhan siinä tosiaan käy.”

”Käy käy”, Perkele remelsi. ”Siinä taas erä Vanhalle Kehnolle!”

”Eriä sinä voitat, mutta viimeisessä minä tyrmään”, Jumala tuhahti.

”Sitä odotellessa”, sanoi Perkele. ”Ja nyt jatketaan hommia! Pärjäile!”

”Samoin! Meillä taitaakin olla päivän kiitos ja ylistys juuri alkamassa. Kun saisi sanottua niille, että enää en sitä ulinaa jaksaisi kuunnella sekuntiakaan, mutta kun en raaski. Se on uskovaisille niin tärkeää…”

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Voisiko kaikki sittenkin perustua isoon väärinkäsitykseen kirjoitusvirheiden kera ja puhutaankin mukavista mummoista? Onhan isis äiti mummosi.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen

Mun mukava mummuni, se jonka ehdin tuntea, ei pukeutunut niqabiin. Tietenkään vaate ei ole mukavuusmummouden tae, mutta silti.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

SYYRIAN LEIRILLÄ OLEVAT SUOMALAISET TERRORISTI-NAISET (11 ”ISIS-VAIMOA”) JA HEIDÄN LAPSENSA (33 TÄMÄN HETKISEN TIEDON MUKAAN)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006154169.html

HS kysyi eduskunta­ryhmiltä, mitä Isis-leirin suomalaisille pitäisi tehdä: Puolueet painottavat naisten vastuuta ja toisaalta lasten syyttömyyttä

”Hallitus pohtii paraikaa, millaisiin toimiin Suomen on ryhdyttävä – tai oltava ryhtymättä. Pitäisikö leirillä olevat suomalaislapset tuoda kotimaahan? Voitaisiinko heidät erottaa äideistään?

Suojelupoliisin mukaan myös Isis-taistelijoiden lapset ovat pitkällä tähtäimellä mahdollinen turvallisuusuhka Suomelle.

”Lapset ovat joutuneet olemaan konfliktialueella hyvin vaikeissa oloissa ja ovat altistuneet siellä väkivallalle ja propagandalle. Ajan oloon myös heistä voi aiheutua turvallisuusuhkaa, jos integroiminen suomalaiseen yhteiskuntaan ei onnistu. On todennäköistä, että palatessaan lapset tarvitsisivat pitkäaikaista tukea ja apua”, sanoo Supon viestintäasiantuntija Minna Passi.

Passi korostaa, että ensisijaisesti turvallisuusuhka liittyy leiriltä palaaviin aikuisiin. Supo pitää todennäköisenä, että mahdolliset palaavat naiset verkostoituvat keskenään, ja heistä tulee osa Suomeen jo muodostunutta jihadistista alamaailmaa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006153510.html

Sivulla myös tästä aiheesta: IRAN, VENÄJÄ JA USA

https://www.tapionajatukset.com/37786

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Kuten tavallista, järjen ääni kuuluu taas Haaviston kommenteista:

– Tässä ovat ristikkäin lapsen etu ja vanhempien taustat, koska he ovat toimineet tällä alueella ja ovat olleet osana Isis-toiminnan tukemista - tämä on se kokonaisuus, jota pyrimme ratkaisemaan.

– Jos nämä henkilöt ovat johonkin syyllistyneet, silloin paikallisviranomaisellakin on mahdollisuus kohdistaa heihin joitain toimia, eli kyse on poikkeuksellisen mutkikkaasta kokonaisuudesta, ja siksi ihan nopeisiin toimiin ei ole mahdollisuuksia, Haavisto sanoo.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9bf2106f-5ab...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Kyllä. Ylioppilas Haavisto pyyhki lattian professoreilla.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #5

Juu, ylioppilas, mahdollinen jonkun yliopiston kunniatohtori (oman ilmoituksensa mukaan) horisee käsittämättömiä jotain sanoakseen. Haavistosta saisi hyvän savolaisen. ”Voip olla niinki, tai sitten voip olla olemattakin. En ole puolesta enkä vastaan, päinvastoin toisin päin.”

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #6

Turpeinen, Haaviston kannanotto oli toistaiseksi järkevin, mitä hallitukselta on saatu. Mies paikallaan, pisteet suorastaan hyppäsivät tästä lausunnosta.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #7

Niin hallituksesta. Saa nähdä mitä hallitus muuta. Odotan mielenkiinnolla, mitä hallitus keksii vaikka niille lapsille, jos heidät tuodaan Suomeen. Malli on löydettävissä Afrikan lapsisotilaiden kuntoutuksesta, mutta se edellyttää täydellistä irrottamista aikaisemmasta ideologiasta. Isis-lasten kohdalla se tarkoittaa heidän irrottamista äideistä ellei äiti sanoudu täydellisesti irti kalifaatti-ideologiasta ja sitoudu itsekin kuntoutukseen.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #8

Aivan kuin et olisi jaksanut lukea, mitä Haavisto sanoo. Haavisto on selkeä ja harkitsevainen, eikä samaa voi sanoa kommentistasi.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #9

Jussila voi jättää kommenttini lukematta ellei älli riitä ymmärrykseen. Kestän sen tuskan.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #9
Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen Vastaus kommenttiin #7

Haavisto on ennenkin osoittanut olevansa järkevä ja reaalimaailmassa elävä poliitikko, jossa ei ole vähääkään sellaista fanaattisuutta, joka tekee useimmista vihreistä henkilöinäkin hyvin vastenmielisiä.

Arvi Hagelin

Syyrian kuuluu suorittaa isiskapinan jälkihoito ja lähettää lasku Suomelle suomalaisten isishenkilöiden maalle aiheuttamista vahingoista.

Arvi Hagelin

Suomen ei kuulu puuttua Syyrian sisäisiin asioihin. Suomi on vastuussa suomalaisten isistaistelijoiden aiheuttamasta vahingosta ja velvollinen korvaamaan Syyrialle omien kansalaistensa aiheuttamista vahingoista. Lasku tulee perästä, ehkä muutama miljardia euroa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset