Lobsterboy Tekoja on jo nähty. Nyt on puheiden aika.

Uutisia 2029: unioni Ruotsin kanssa, pääministeri kääntyy islamiin

Sain juuri unessa näyn, jossa luin uutisia kymmenen vuoden päästä. Haluan jakaa ne kanssanne, koska se ei maksa minulle mitään. Ajankohta on loppukesä 2029. Silloin puhutaan muun muassa näistä:

 

Suomen ja Ruotsin personaaliunioni voimaan

Suomi ja Ruotsi muodostavat tästä päivästä lähtien personaaliunionin. Pitkään valmisteltu ja laajaa kannatusta nauttiva hanke yhdistää molemmat maat kuningas Kaarle XVI Kustaan vallan alle. Valtiot pysyvät hallinnollisesti erillään, mutta Suomen tasavallan presidentin virka lakkaa. Näin 87 prosentin kannatukseen yltänyt Juha Sipilä jää viimeiseksi presidentiksemme ja kuninkaasta tulee myös Puolustusvoimien ylipäällikkö.

Suomen hallituksen edustajat kävivät eilen Tukholman kuninkaanlinnassa vannomassa uskollisuudenvalansa uudelle valtionpäämiehellemme. Hänen Majesteettinsa kertoi olevansa ilahtunut vuonna 1809 katkenneen yhteyden palautumisesta ja vakuutti työskentelevänsä lakkaamatta Suomen kansan onnen ja menestyksen hyväksi.

”Sydämeni ei voisi suuremmin ilosta laulaa kuin nyt, kun valtakunnan itäinen puolisko yli 200 vuoden eron jälkeen palaa siihen yhteyteen, joka sille sivistyksenkin antoi”, kuningas lausui.

Suopeutensa osoituksena kuningas lahjoitti Ilmavoimille täysin varustetun Gripen-hävittäjän, jonka otti vastaan puolustusministeri Päivi Räsänen (kd).

Suomen valtion puolesta puhui pääministeri Yusuf Halla-aho (ps), joka kertoi maamme tunteneen aina syvää kiintymystä niin Ruotsin urhoollista kansaa kuin Hänen Majesteettiaankin kohtaan.

”On merkki Jumalan siunauksesta, että meidän näin sallittiin ottaa se askel, jota jo vuosia olemme turhaan empineet mutta sisimmässämme alati kaivanneet ja janonneet. Sallikaa minun tuoda Teidän Majesteetillenne vakuutus Suomen hallituksen ja kansan uskollisuudesta, jota enää milloinkaan ei mikään maailman mahti tule murtamaan”, Halla-aho sanoi.

Arvokkaassa tilaisuudessa esiteltiin medialle myös kuninkaan vastavalitut hovikääpiöt, joista toinen on tästä lähin suomalainen. Samoin paljastettiin narrin nimi: Sami Hedberg on nyt vastuussa sekä hovin että sen vieraiden viihdyttämisestä.

”Olen otettu ja erittäin yllättynyt, sillä Ruotsihan on narrien maa jos mikä. Täällähän monen nimikin on Pelle”, Hedberg leukaili korkean tehtävänsä mukaisesti.

 

Halla-aho: islam sopii perussuomalaisiin arvoihin

Viime aikojen suurpaukku kotimaan politiikassa oli pääministeri Jussi Halla-ahon ilmoitus islamiin kääntymisestä – tai palaamisesta, kuten mies itse sanoo. Samalla etunimi vaihtui Yusufiksi.

Halla-aho kertoo pohtineensa ratkaisuaan jo vuosia. Päätöksen julkistaminen vasta kesäkuun puoluekokouksen jälkeen närästi puolueessa monia, eikä tunnelmaa yhtään parantanut perussuomalaisten gallupkannatuksen romahtaminen viiteen prosenttiin heinäkuun mittauksissa.

”En ole tästä huolissani, ja pidän ihmisten reaktiota odotettuna. Kun porukka huomaa laillani, että islamin ja perussuomalaisten arvojen välillä ei ole ristiriitaa, tilanne normalisoituu varmasti taas yli 20 prosenttiin”, Halla-aho tuumii.

Puolueen hajoamista vuosien 2017 ja 2021 tapaan puheenjohtaja ei pelkää, vaikka politiikan tarkkailijat lyövät jo vetojaan baarien nurkkapöydissä. 

”Muslimi luottaa aina Jumalaan, ja jos Hänen tahtonsa on perussuomalaisten pärjääminen, me pärjäämme. Ja tietysti pitää ymmärtää, että meitä kannattaakseen äänestäjän ei todellakaan tarvitse olla muslimi, vaikka eihän se haitaksikaan ole.”

Eikö puheenjohtajan uskonto sitten mitenkään näy perussuomalaisten tulevassa toiminnassa? Miten käy esimerkiksi alkoholitarjoilujen?

Teuvo Hakkaraisen valitettavan poismenon jälkeen meillä otettiin taas vapaamielisempi linja alkoholiin, mutta tietysti lähtökohtani on, ettei sitä enää harrastettaisi. Samoin emme tarjoa sianlihaa sisältäviä ruokia, ja naisten kunnian turvaamiseksi emme enää istuta sukupuolia sekaisin vaan molemmat omille alueilleen. Syntiin yllyttävä maallinen musiikki ei soi eikä koiria pidetä. Muuten meininki on ihan tavallinen”, Yusuf Halla-aho kertoo.

”Perussuomalaiset on siis yhä se sama kaikkien isänmaallisten ja maahanmuuttokriittisten suomalaisten oma puolue kuin ennenkin.”

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Ei, jukulauta, Timo Peltonen! Näillä nettilakeuksilla ei kirjoitella hyväntahtoista huumoria. Näillä nettilakeuksien palstoilla saa viljellä vain oikeassa olemisen puntarpäistä viljaa, joka saa kasvuvoimansa syvältä mielenkatkeruuden kitkeryydestä kumpuavista, kontrolloimattomista ajatuspinttymistä yhtä puoluetta ja erilaisia ajatussuuntia sekä mielipiteitä kohtaan.

Ja sitten juhannuksena rävähtää palstan historian pahin, eli joku kehtaa heittää hyväntahtoisesti älyllisen huumorisangollisen, joka ei kohdistukaan vain ryppyotsaisen pahansuovasti tällä nettilakeudella lainehtivaa totuusviljaa viljelevien yhteisesti hyväksymiin rikkaruohoihin. Ei, ei sellaista näillä nettilakeuksilla. Siinähän yhdenasian totuudentorvelta menee ihan sormi suukkuun ja komentointihalutkin ...

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen

Näin olkoon! Minähän koskaan enkä missään tapauksessa suostu juoksemaan lauman mukana, paitsi jos hinnasta sovitaan, jolloin juoksen ihan mihin tahansa ja kovempaa kuin USA:n Jamaicain Bolt, vai kuka tuo nyt olikaan.

Huomattu on, että asettumalla syvälle johonkin poteroon täällä voi saada paljon kommentteja ja tykkyjä. Saatana, kun sitä vaan on joskus oppinut katselemaan asioita vähän muiltakin kuin eniten omaa pollaa miellyttäviltä kanteilta...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset