Lobsterboy Tekoja on jo nähty. Nyt on puheiden aika.

Voi Mikkel, mitä menit tekemään!

Demarien eurovaaliehdokas ja nuorisopuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi onnistui olemaan rehellinen. Se on aina kannatettavaa ja politiikassa joskus jopa ihailtavaa. 

Kuten uutisista tiedämme, Mickey tunnusti olevansa se ainokainen SDP:n ehdokas, joka Hesarin selvityksen mukaan on joskus ollut syytteessä rikoksista. Jokunen muukin kuin Jaska ehti varmaan jo kysellä, että kukahan se teistä on – ei kai vaan Melkon Sari?

Tuota ennen Mickey tosin oli valehdellut puolueelleen, että rikostuomioita ei hänellä takanaan ole. Ei niitä paljon ollutkaan, kun oli vain kaksi: eläinsuojelurikos, kotirauhan rikkominen ja vahingonteko sekä törkeä rattijuopumus.

Perussuomalaisten kansanedustajan Mika Niikon muutaman vuoden takaisen lausuman mukaan on aivan normaalia, että ihminen tekee nuorena rötöksiä. Siispä ei ole odotettavissa, että syytteen saaneista euroehdokkaista neljänneksen muodostavista Mestarin joukoista suurestikaan nälvittäisiin todenpuhujaksi päätynyttä Lapin miestä. Näkkäläjärvihän ei ollut kovin pitkään ehtinyt nauttia edes rikosoikeudellista vastuuta ensimmäisen syytteensä saadessaan.

Eläinten ja luonnon ystävänä on pakko nyt vähän räyhätä, että enpä tiedä moniakaan halveksittavampia tekoja kuin puolustuskyvyttömien elukoitten kiduttaminen. Onneksi en ole joutunut sellaista in corpore todistamaan, sillä silloin olisi voinut kuulua naksahdus ja tulla rumihia. (Tietysti toimisin samoin myös ihmisen pahoinpitelyä nähdessäni, mutta se ei nyt ole päivän saarnatekstin aiheena.)

En tiedä, missä määrin taipumus ja kyky sadistiseen käytökseen voi liudentua, kun ikää karttuu viidestätoista lähes toinen mokoma. Ehkä se häviää kokonaan, mitä sivumennen sanoen en ilman tutkimusnäyttöä usko. Kenties raakuus pysyy aivojen taustakohinana koko loppuelämän ajan ja voi taas puhjeta kukkaan kun kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Tästä tulemme ehkä kuulemaan ja näkemään lausumia lähipäivinä.

Tiettävästi ainakin kepun toimitusministeri Annika Saarikko ja vihreiden entinen kansanedustaja Rosa Meriläinen ovat facebookissa tsempanneet Mickeytä ja kiittäneet hänen rohkeaa tunnustustaan.

Miten minulla onkin nyt sellainen kutina – älkää kysykö missä – että nämä naisoletetut eivät kuulu siihen ihmisen lajikkeeseen, jota kutsutaan eläinrakkaaksi. Ainakin on hitsin varmaa, että he eivät ole niin sanottuja kissaihmisiä.

Ei tuo 1,33 promillen törkyrattikaan vallan vahingolta vaikuta. Sitä sentään pystyn etenkin Lapin vähäväkisissä oloissa sattuneena hyvin etäisesti ja erittäin lievästi ymmärtämään, jos ja kun kuskin elämä ei ollut muutenkaan sujunut kuin Strömsössä.

Vanha rattijuoppoustuomio tuskin sinänsä torppaisi demarinuorten puheenjohtajan poliittista uraa. Vuonna 1981 meillä puuhasteltiin alkoholismia sairastavasta rattijuoposta peräti presidenttiä elinkeinoelämän, vähemmistökommunistien, keskustapuolueen puolikkaan ja Neuvostoliiton sordinoitujen sympatioitten voimin. Jumalten kiitos se projekti kusi täydellisesti ja väkevin tuoksuin, kuten muun muassa Hesarin lehtiarkisto kiinnostuneelle kertoo.

Pahempia juttuja Mickeylle ovat valehtelu eurovaalien ehdokasasettelussa ja kissan rääkkäys. Jälkimmäistä ei saa enää tekemättömäksi, mutta valhe on oma valinta tässä ja nyt. Tai siis oli silloin aiemmin keväällä.

Nettiaika on armoton niin hyvässä kuin pahassakin, ja kummasta kulloinkin on kysymys, riippuu pitkälti katsannon vinkkelistä.

Tällä hetkellä on syytä uskoa, että demareilla on 19 asiallista tai hyvääkin eurovaaliehdokasta, joiden historiasta ei löydy törkeitä julmuuksia. Olkaapa Genossen niin ystävällisiä älkääkä pilatko enää tätä, sillä huomenna meinaan käydä äänestämässä ja tekin sijoitutte hyvin harkintaan.

Vai pitäisiköhän tässä varmuuden vuoksi odottaa vaalipäivään?

Alkuviikon puujalkavitsinä tarjoilen runoilemaani yllättävänkin elävää englantia:

There was a sleeping bug in the sleeping bag.

Is there any kind man in the mankind?

Joo-o…

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (50 kommenttia)

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Verkkolehdestä bongattu

Kommentoija 1
”Minkälainen ihminen tappaa kissan?”

Kommentoija 2 vastaa
”Demari!”

Vitsi, vitsi

Käyttäjän MattiKouri kuva
Matti Kouri

Lämmin kiitos Markku Sinulle tuosta meihin demareihin kohdistuvasta miehekkäästä ja niin reilusta kommentistasi.

P.S. Demareiden rikoshistoriasta tuli kovin lyhyt (1 "mickey"). Persujen vastaavasta tulisi pitkähkö novelli, mutta olkoon tällä kertaa!

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Perinteinen pubivisakysymys: Kuka on ainoa suomalainen liikenneministeri, joka on tappanut jonkun liikenteessä, ihan keski-ikäisenä. Vastaus: Kokoomuksen eurovaaliehdokas Kimmo Sasi.

Missä ovat Kimmo Sasin viime päivien kannanotot aiheeseen? Entä Ylen, HS:n, IS:n ja US:n revittelyt siitä, riittääkö anteeksipyyntö ja kukkaset leskelle?

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen Vastaus kommenttiin #7

Kukapa muuten on ainoa (kai) suomalainen ministeri, joka on himself kuollut liikenneonnettomuudessa? Tarkemmin sanottuna autokolarissa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #11

Kaksi tulee heti mieleen: Penna Tervo ja Pentti Pekkarinen. Heidän väliinsä muuten sattui meikäläisen kouluaika, jolloin ainakin viitenä vuonna peräkkäin liikenteessä kuoli yli 1 000 suomalaista.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen Vastaus kommenttiin #16

Pennaa, tuota väitettyä vuoden 1956 ratkaisijaa, en muistanut ollenkaan. Hän ei kuitenkaan tainnut olla hallituksen ministerinä kuollessaan? Pena yhdellä ännällä oli.

Ne oli kauheita aikoja liikenteessä, vaikka autoja oli paljon vähemmän kun nyt. Toisaalta ne olivat pakkautuneet paljon vähemmille väylille kans. Ja niin kovaa mentiin kuin ne kotterot kulki, tosin kaikilla ei päässyt edes satasta. Heti jos jotain sattui, viikatemies oli paikalla joko töissä tai ainakin innokkaana tarkkailijana.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #7

Muistaakseni Sasilla oli sairaskohtaus, minkä seurauksena kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui. En hirveästi revittelisi tällaisen syyn vuoksi.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #35

Vai sairauskohtaus. Sasi nukahti rattiin.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #43

"Käräjäoikeuden mielestä Kimmo Sasin auto ajautui väärälle kaistalle joko uniapnean aiheuttaman nukahduksen takia tai verenpaineen laskun aiheuttaman pyörtymisen takia. Käräjien mielestä merkitystä ei ole sillä, kumpi seikka oli auton hallinnan menettämisen syy."

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #46

Lainaus Tampereen käräjäoikeuden tuomiolauselmasta:

"Käräjäoikeuden harkinnan lopputulos on siten se, että onpa auton hallinnan menettäminen johtunut joko uniapneasta ja siihen liittyneestä nukahtamisesta tai äkillisestä verenpaineen laskusta ja siihen liittyneestä pyörtymisestä, olisi Sasin joka tapauksessa aikaisemmin tapahtuneista seikoista pitänyt havaita, että hänen kykynsä liikenteessä vaadittavan huolellisuuden ylläpitämiseen on laskenut. Tällöin vastaus kysymykseen, olisiko Sasi voinut toimia toisin, on myönteinen. Sasin olisi toisin sanoen tullut lopettaa ajaminen ja kun hän ei ole näin tehnyt, on hän laiminlyönyt noudattaa olosuhteiden edellyttämää varovaisuutta ja huolellisuutta vaaran ja vahingon välttämiseksi, mistä ovat aiheutuneet syytteessä kerrotut tapahtumat."

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Minä olen kissaihminen ja aion äänestää Mikkeliä, vaikka tamperelaiselle Kaisa Pennykin olisi ihan hyvä ehdokas. Ihmisellä on oikeus tulla järkiinsä ja kasvaa aikuiseksi. Kaikista eurovaaliehdokkaista juuri Mikkel Näkkäläjärven kanssa olen Twitterissä ollut eniten samaa mieltä. Tämä on todellisuutta ja nykyisyyttä. Ei se muutu kakarana tehtyjen rötösten muistelusta.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Paitsi jos on persu. Se huhtasaarihan otti kopioita gradustaan

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

No sehän on hyvä että otti kopioita gradustaan niin alkuperäinen säilyy tallessa.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #5

No alkuperäinen on tietysti tallessa sen alkuperäisen tekijän luona.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Voisiko joku kertoa et mikä helv**ti se demarien Arvopohja™ oikein on? On meinaan kaiken maailman pikkurikollista, antisemiittiä, huoltokiusaajaa, venäläisten lahjusten ottajia, rattijuoppoa ja kissantappajaa joukoissa.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Joo, kun selvittelee nykyisten ja entisten kansanedustajien ja meppien tempauksia, sieltä löytyy törkeitä rattijuopumuksia, lahjusten ottamisen ehdottelut ym. Kepun arvopohja on kestänyt sekä Juhantalon että Kaikkosen lahjusrötökset. Kokoomuksella puolestaan on rattijuoppoja ja ainakin yksi tappeleva ja varastava kaupunginjohtaja.
Itseänikin hävettää näiden kaivelu, mutta seura tekee kaltaisekseen.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Anteeksi pyytämällä arvopohjat kuntoon!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Nuorukaisena tulee usein hölmöiltyä ja toimia harkitsemattomasti, ainakin porukoissa ja tähän syyllistyvät niin pojat kuin tytötkin. Mikäli noista osaa ottaa oppia niin tälläisestä nuorukaisesta kasvaa usein harkitsevainen ja vasttuntuntoinen aikuinen. Tunnen monia jotka nuoruusvuosien törttöilystä, aika pahoistakin, ovat aikuistuttuaan kasvaneet kunnon kansalaisiksi ja niin, kävin tänään antamassa ääneni Mikkelille.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Mitä vastuuntuntoa se osoittaa, että ei kerro puolueelle saamistaan rikostuomioista? Harkitsevaisuutta se kyllä osoittaa mutta taitaa olla sitä puliveivari-tyyppistä muotoa enemmänkin.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Tai siis kun puolueelle pitää kertoa, niin tietoisesti jättää kertomatta ehdokaskaavakkeessaan. Harhauttaa suoraan puoluetovereitaan.

Mutta kiva juttu jos demareissa tämmöinen toiminta on kuin sulka hatussa ja luottamusta riittää.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen Vastaus kommenttiin #15

En oikein usko, että puolueen vahingoittaminen on demareissakaan edes höyhen tyynyssä saati sulka hatussa. Siitähän tässä on lopulta karusti kyse. Ei varmaan Mickeyltä tarkoituksellista sanan syvimmässä merkityksessä, mutta silti.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ainakin minulla on ollut jo pitkään tiedossa nuo Mikkelin nuoruuden törttöilyt, tieto minulle on tullut tyttäreni kautta joka on toiminut aktiivisesti demarinuorissa ja tuntee Mikkelin ja uskon, että nuo törttöilyt ovat olleet myös yleisesti tiedossa.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #20

Hienoa jos oli sinun tiedossa tai "laajemmassa tiedossa", mutta puolueelle kuitenkin valehteli. Mutta ehkä se ei ole niin nökönuukaa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006112481.html

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Annoit siis äänesi nykyiselle vastuuntuntoiselle valehtelijalle?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

valehteli, se on tässä se olennainen juttu

noi 15 ja 18 vuotiaana tehdyt on toki jo niin vanhoja ja nuorena typeryyksiä tulee tehtyä ettei niistä kannata liikaa mesoa

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #37

Törkeä rattijuoppomus tais tulla kun ikää oli 20

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen Vastaus kommenttiin #38

Ok.
No 8-9 v sitten.
On ehtinyt ottaa opikseen

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #37

Juuri näin. On jännittävä havaita miten jotkut eivät kiinnitä oikeisiin asioihin huomiota.

Näkkäläjärven nykyinen törkeä valehtelu oman edun ajamiseksi osoittaa todellista epärehellisyyttä mutta silti osa porukkaa puhuu vanhoista rikoksista ja anteeksiannosta.

Kun nyt menet kuselle, kannattaa vetää se vetskari auki eikä miettiä että vedinhän minä sen auki vuosia sitten.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #48

Kukaanhan ei olisi huomannut mitään, ellei ehdokas itse olisi kertonut ajautuneensa kissantappajajengiin yksinäisenä 16-vuotiaana ja ajaneensa humalassa auton metsään hevonkuusessa 20-vuotiaana.

Kiinnostavaa sekin, että joku saa sakkoja kuolemantuottamuksesta, joku toinen ehdollista vankeutta oman autonsa hajottamisesta. Promillet ovat niin helppo kriteeri.

Tämä on ollut hyödyllinen keskustelu. Jotkut seikat käyvät ilmeisiksi sen tarkemmin selittämättä. Kun eräät Euroopan asioita tuntemattomat amerikkalaiskaverit kysyivät aikanaan Hemingwayltä, miksi tämä meni Espanjassa nimenomaan tasavaltalaisten puolelle, tämä vastasi, että francolaiset ovat kusipäitä.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Joidenkin mielestä törttöilyt ovat yksi asia, kun taas elävän olennon rääkkääminen ja huvikseen tappaminen vaativat hiukan kierompaa luonnetta.

Olen aina miettinyt, mitä niistä eläimiä rääkkäävistä pikku sadisteista tulee isona. Tässähän meille tarjoillaan vastausta.

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Todella paha mies! Näitä SDP on täynnä. Sen miehen naamasta säteilee pahuus. Yhtä paha eläinrääkkääjä kuin vasemmistolainen Teemu Mäki! Tätä ei saa unohtaa!

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Tiedän että näin ei saisi sanoa, mutta jostain syystä viattomien ja puolustuskyvyttömien eläinten rääkkääminen on sellainen rikos, josta saa vain aivan pienen tuomion, mutta jota on vaikea antaa ikinä anteeksi. Älkää tulko sanomaan, että Mikkel on "kasvanut" tai "tullut järkiinsä". Sadistinen piirre ihmisessä joko on tai ei ole. Ja jos ei ole, sitä ei ole viisitoistavuotiaanakaan.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen

"Sadistinen piirre ihmisessä joko on tai ei ole. Ja jos ei ole, sitä ei ole viisitoistavuotiaanakaan."

Musta tuntuu vähän samalta. Sitä joko pystyy rääkkäämään tai sitten ei.

Mulla on vähän semmonen kutina silti, enkä taaskaan kerro missä, että Lapissa on yleisesti kovempi ja mustavalkoisempi suhtautuminen elukoihin noin keskimäärin kuin etelässä. Karun seudun ja elämisen peruja. En tiedä pitääkö kutinani paikkansa miten hyvin, mutta silti vain syyhyttää.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Eli se natsi joka oli yksi pvl perustajia ja teki parannuksen ei aidosti olekaan muuttunut?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Eli se natsi joka oli yksi pvl perustajia ja teki parannuksen ei aidosti olekaan muuttunut?

Kyllä Tuula hei ihminen voi muuttua

Peace

No hate

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Ei, se natsi ei ole muuttunut. Päätti vaan vaihtaa toisenlaiseen natsismiin.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

SDP on saanut oman hakkaraisensa?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

come on ....ihminen tekee virheitä ja erheitä.

Ottaa vaan niistä opikseen ja kärsii mahdolliset sanktiot. Sen pitäisi riittää

syytön heittäköön sen perkuleen ensimmäisen kiven

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Voin heittää. Ikinä en ole eläimiä rääkännyt. Tuollainen teko ei ole "virhe" tai "hölmöily".

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Tarkoitushan oli tappaa kissa eli ei täytä virheen määritelmää, kun kissaa hakkaa lapiolla. Tekoa selitettiin päähänpistona, mutta miten voi pistää sama asia päähän useampana iltana? Sitten vielä Mikkel tunnustaa "lyöneensä kissaa" muiden mukana. Ei kerro murtautuneensa mökkiin, jossa hänen kaverit ovat aiemmin tappaneet kissan pennut, tappamaan niiden emon, lapiolla hakkaamalla.

Käyttäjän TimoPeltonen kuva
Timo Peltonen Vastaus kommenttiin #30

Kova jätkä. Miten se uskalsi?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

teot tehty 9 ja 13 v sitten

onko mitenkään mahdollista että hän on muuttunut ?

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #33

Varmaan antaisi paremman kuvan muutoksesta, jos olisi rehellisesti kertonut teoistaan.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #33

Jokainen elinkautisvanki sanoo aina olevansa täysin muuttunut. Pakkohan se sitten näin on olla.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mistä näitä valehtelijoita tulee SDP:en?? Onko vain niin että he luottavat ihmiseen kun hän sanoo ettei ole rikoksia tehnyt??

Pisteet siitä että kertoi nyt ennen vaaleja asiasta, mutta valeheteli silti..

Kaikki voi tehdä tyhmyyksiä nuorempana juu, mutta kuten Tuula Komsi #23 sanoi: "Sadistinen piirre ihmisessä joko on tai ei ole"..
En voi ymmärtää että toisten kissoja huvinvuoksi tapetaan?

Tämä on nyt todellinen arvo äänestys, pystytkö äänestämään tälläistä henkilöä vai et? Itse skippaisin koska parempiakin olisi, siis jos SDP:tä äänestäisin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

SDP on yrittänyt aikoinaan aseellista vallankumousta Suomessa minkä seurauksena tuhannet viattomat ihmiset saivat surmansa.

Muutama kissa ei tässä viitekehyksessä paljoakaan paina, mutta muistuttaa ikävästi toverien synkästä menneisyydestä.

Toivottavasti nykypäivän toverit pidättäytyvät äänestämästä rikoksiin syyllistynyttä SDP:n ehdokasta.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Tässä Mikkeliä, joka "vain löi kissaa", puolusteleville vähän tarinaa herran seikkailuista:

"Paikallinen nuorisojoukko tappoi torstain ja perjantain välisenä useita kissoja raa asti Inarissa. Viisi 14--17-vuotiasta nuorta murtautui Inarin kirkonkylän tuntumassa olleeseen kesämökkiin ja tappoi raa alla tavalla kesämökillä olleet kissat."

"Poliisin mukaan osa kissoista tapettiin mökin sisällä ja osa ulkona lyömällä puisella esineellä. Tappamisen jälkeen koulupojat polttivat kissojen ruumiit. Inarin poliisin vanhemman konstaapelin Anssi Teittisen mukaan kissoja oli alle kymmenen. Pojilla ei ollut mitään suhdettä kesämökin omistajaan. Nuorisojoukko kävi mökillä useampaan otteeseen."
-Kaleva 11.6.2006 https://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/nuoris...

Hesarin mukaan Mikkel oli jäsen kyseisessä possessa:

"Lapin käräjäoikeuden vuonna 2006 antamassa tuomiossa kerrotaan, että Näkkäläjärvi oli kesäkuussa tunkeutunut kissan omistajan mökkiin kolmen muun alaikäisen pojan kanssa. Tässä yhteydessä nuoret tappoivat kissan."

"Tuomion mukaan kolme muuta poikaa polttivat tämän jälkeen eläimen varmistamatta, oliko se kuollut. Lisäksi he sotkivat asuntoa muun muassa spraymaalilla, tuomiossa kerrotaan. Kolmikko oli syyllistynyt samantyyppisiin tekoihin myös aiemmin, jolloin Näkkäläjärvi ei ollut porukan mukana."

"Tuomion mukaan Näkkäläjärvi myönsi, että hän osallistui kissan tappamiseen lyömällä sitä lapiolla. Lisäksi hän myönsi olleensa muiden mukana hakemassa teossa käytettyjä maaleja."
-Hesari 19.5.2019 https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006111570.html

A-luokan sekopää jos minulta kysytään. En osaa edes kuvitella mitä pitää käydä mielessä että kissojen elävältä rääkkääminen tuntuisi edes etäisesti hyvältä idealta. Joko hän ymmärsi kissojen tappamisen olevan väärin ja teki sen silti, tai sitten hän ei ymmärtänyt mitä väärää on tappaa kissoja. Kummassakaan tapauksessa en haluaisi häntä tekemään päätöksiä puolestani.
Jotkut väittävät häntä myös entiseksi koulukiusaajaksi, mutta siitä en ole nähnyt todisteita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset